Iran Blog  انجمن های ایران بلاگ www.forums.iranblog.com
Welcome guest, is this your first visit?

Google  Search

صفحه 1 از 2 1 2 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11
    senator_saw
    مهمان

پيش گزيده بازی سوپر ماریو را دانلود کنید

بازی قدیمی و محبوب سوپر ماریو همیشه در یاد ماباقی خواهد ماند چون این بازی از اولین روزی که برای دستگاه میکرو به بازار آمد موفق بود و همه به نوعی عاشق این بازی شدند.این بازی توسط شرکت های مختلف در نسخه هایی با داستان های مختلف تولید شد و تقریبا همه آنها از بازی ها موفق بودند.
    نسخه هایی از این بازی برای کامپیوتر تبدیل شدند؛ مثلا نسخه اول سوپر ماریو برای دستگاه میکرو، که با گرافیک این بازی ها بسیار پایین بود. ولی نسخه جدید سوپر ماریو تحت عنوان سوپر ماریو XP به بازار عرضه شده، که از گرافیک نسبتا خوبی برخوردار هست.
    در این نسخه ماریو از وسایلی مانند چکش، بومرنگ، و... برای مقابله با دشمنان استفاده میکند.
    طرفداران ماریو از این بازی حتما لذت خواهند برد.

2. 4 کاربرا به senator_saw عزيز بابت پست مفيد تبريک گفته اند :

k!ng (04-23-2007), mamad esfooni (04-06-2007), mohammad25 (04-06-2007), xdigital (04-24-2007)

عاشق ویرانه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    شهر
    maloomess
    سپاس
    583

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط senator_saw مشاهده گفتگو
    بازی قدیمی و محبوب سوپر ماریو همیشه در یاد ماباقی خواهد ماند چون این بازی از اولین روزی که برای دستگاه میکرو به بازار آمد موفق بود و همه به نوعی عاشق این بازی شدند.این بازی توسط شرکت های مختلف در نسخه هایی با داستان های مختلف تولید شد و تقریبا همه آنها از بازی ها موفق بودند.
    نسخه هایی از این بازی برای کامپیوتر تبدیل شدند؛ مثلا نسخه اول سوپر ماریو برای دستگاه میکرو، که با گرافیک این بازی ها بسیار پایین بود. ولی نسخه جدید سوپر ماریو تحت عنوان سوپر ماریو XP به بازار عرضه شده، که از گرافیک نسبتا خوبی برخوردار هست.
    در این نسخه ماریو از وسایلی مانند چکش، بومرنگ، و... برای مقابله با دشمنان استفاده میکند.
    طرفداران ماریو از این بازی حتما لذت خواهند برد.

[برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ]
    ایول..خیلی حال کردم..من عاشق بازی های دهه نودم...icon_cool
    ""If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things." -
    Albert Einstein

سایت ارشد تکنولوژی معماری
    [برای مشاهده لینکها باید ثبت نام کنید] ]

کاربر ثبت نام شده
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    سپاس
    0

پيش گزيده

سلام لطفا به من کمک کنید که بازی ماریو رو بتونم دانلود کنم.

senator_saw
    مهمان

پيش گزيده

این بازی 6 مگابایته و لینک هم کاملا سالم و درست هستش....علت اینکه نمیتونید دانلود کنید رو بگید لطفا تا کمکتون کنم.

کاربر ثبت نام شده
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    سپاس
    0

پيش گزيده

با سلام
    بازی ماریو بورت زیپ هست و من پس از گرفتن بازی ببا برنامه winrar و winzip هم که می خواهم کار کنم نمیتونم بازی رو انجام بدم و یا یک کد از من می خواهد. آیا برای نصب بازی مورد دیگری را باید بگیرم؟ ممنون.

کاربر ثبت نام شده
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    سپاس
    0

پيش گزيده

چطور می تونم پس از اینکه فایل زیپ شده بازی ماریو رو گرفتم از اون استفاده کنم؟

senator_saw
    مهمان

پيش گزيده

دوست عزیز وقتی بازی رو گرفتی...نصب کردن نمیخواد...اونو از حالت زیپ که در اووردی روی شکلک ماریو کلیک کن....اسم فایلش اینه MarioXP_0121.exe به همین راحتی....البته ابعاد بازیش کوچیکه اما خالی از لطف نیست....برت میگردونه به زمان قدیم...
    کلید shift حکم ورود یا همون اینتر رو داره و دکمه ctrl هم حکم کنسل رو داره.....با space میپری...با کلید های جهت نما هم بالا پایین چپ و راست میری...خوش باشی.

کاربر ثبت نام شده
    تاريخ عضويت
    May 2007
    سپاس
    6
    در یک پست 3 بار تشکر شده

پيش گزيده

بازي رو گرفتم اما از زيپ خارج نمي شه چيكار كنم

senator_saw
    مهمان

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط ormia007 مشاهده گفتگو
    بازي رو گرفتم اما از زيپ خارج نمي شه چيكار كنم
    امکان نداره....شما با winrar بازش کردی؟نصبش کردی؟

کاربر ثبت نام شده
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    سپاس
    0

Smile

چطوری ماریو را از حالت زیپ خارج کتمicon_arrow

صفحه 1 از 2 1 2 آخرآخر

قوانين ايجاد گفتگو در تالار